ABOUT ME

MY STORY

Al vanaf dat ik een klein jongetje was (al ben ik altijd al erg lang geweest dus het ligt er maar aan wat je klein noemt) ben ik geobsedeerd door camera’s. Als ik ergens een camera zag, trok die mijn volledige aandacht.

Sinds ik als 7-jarige mijn eerste eigen cameraatje kreeg, ben ik bijna altijd bezig geweest met het maken van filmpjes en foto’s. Toen ik op mijn 10de met dit cameraatje een YouTube video ging maken, kwam ik er pas echt achter wat je allemaal met een camera kunt doen. 
Maar toen wist ik nog niet dat je van filmen ook je werk kunt maken, vroeger wilde ik dan ook architect worden. Totdat ik op de middelbare school gevraagd werd om een video van een school activiteit te maken. Op dat moment kwam ik er achter dat je van filmen ook je beroep kunt maken. Dus besloot ik na mijn middelbare school naar SiNTLUCAS in Eindhoven te gaan om de opleiding AV-Specialist te volgen.

Buiten mijn studie om ben ik onder andere ook werkzaam als freelance filmmaker, editor en producent bij mijn eigen bedrijf, JensSmeets.nl 

"No two directors make the same film the same way."

– Rob Cohen –

FRIENDS OF JENS

Met het maken van films kun je het natuurlijk niet altijd helemaal alleen aan, maar gelukkig heb ik een aantal goede vrienden die mij helpen!!!

Teun Lempens

Sweet Motion

Teun, of te wel “Speed Editor”, is een zeer ambitieuze jongen die ik heb leren kennen tijdens mijn studie. Hij is een zeer goede editor en filmmaker. We hebben samen ook mooie wederzijdse samenwerkingen! 

Yori van Kesteren

YVK Fotografie

Yori is een fotograaf met passie die het juiste moment weet vast te leggen! Ook al is Yori een Nikon gebruiker, toch behoort hij tot het team want hij maakt gewoon mooie beelden! 

Joost Claessens

Joostclaessens - videograaf

Nadat ik samen met Joost een bruiloft had vastgelegd op beeld, zijn we vaker gaan samenwerken. Meestal zijn we elkaars 2nd shooter en vormen zo een goede samenwerking. 

CONTACT

E: Info@Jenssmeets.nl
M: +31 6 20035872
A:  Haagstraat 34,
     6447CJ Merkelbeek
KVK-nr: 85047422
BTW-nr: NL004042763B03

FOLLOW US ON: